Selecteer een pagina

Lesmethode

Unieke lesmethode

Mijn naam is Dave van Wassenberg en binnen mijn lessen leer je jouw muzikale zelf kennen, kan je je vrij ontwikkelen en wordt je optimaal begeleid door middel van mijn unieke lesmethode. Mijn methode van lesgeven is voornamelijk gebaseerd op het creëren van een eigen identiteit en de ontwikkeling van een eigen speelstijl. Door tijdens iedere oefening te kijken op welke wijze de technieken het beste worden opgepakt, creëren we tijdens het lesgeven samen een perfect lesschema welke persoonlijk is afgestemd op jou als leerling. Veel mensen leren door de leraar te kopiëren. Wanneer je een eigen muzikale identiteit wilt ontwikkelen is het erg belangrijk dat tijdens de muzieklessen hierop wordt ingespeeld. Mijn methode van lesgeven is uniek omdat ik je alle vrijheid geef om jezelf volledig en in je eigen tempo te ontwikkelen. Zo blijft er altijd ruimte om te leren en te ontwikkelen!

Gitaarlessen

Wanneer je geïnteresseerd bent in gitaar leren spelen op een akoestische of elektrische gitaar, ben je bij Room For Mistakes aan het goede adres! In de afgelopen acht jaar heb ik veel ervaring opgedaan als gitarist en muzikant door opleiding, lessen van een bekend gitarist en het spelen in mijn eigen band. Bij Room For Mistakes kunnen lessen worden gevolgd voor het leren bespelen van zowel de akoestische als elektrische gitaar. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, jouw muzikale ontwikkeling ligt uiteraard centraal. Het is en blijft het allerbelangrijkste dat jij de ruimte krijgt voor de optimale ontwikkeling als gitarist en muzikant.  

Muziek schrijven

Vind je het idee van songs schrijven geweldig en wil je dit ook leren? Ook dat is mogelijk bij Room For Mistakes! Tijdens de lessen beginnen we met schrijven vanuit de interesses en favoriete muziekgenre(s) van de leerling. Wanneer je een bepaalde soort muziek goed of mooi vindt is het makkelijker om te leren schrijven in dit genre. Wanneer jij als leerling de basis van het schrijven een beetje onder de knie hebt gaan we verder met het schrijven van muziek binnen verschillende genres, om zo je muzikale bereik en ervaring te verbreden zodat je muzikale creativiteit als muzikant steeds groter zal worden.