Selecteer een pagina

Over mij

Mijn naam is Dave van Wassenberg en ik bespeel de gitaar, drum en bas. Daarnaast componeer en produceer ik muziek. Na in verschillende bands te mogen spelen heb ik veel ervaring opgedaan als muzikant en gitarist en heb ik meerdere malen mogen optreden in Nederland, België, Duitsland en Engeland.

Actief sinds 2012

In 2012 ben ik met veel plezier en motivatie begonnen met gitaarspelen. Op jonge leeftijd leerde ik gitaar spelen door het mezelf aan te leren via youtube en andere (online) kanalen. Na deze periode heb ik met veel enthousiasme privé gitaarlessen gevolgd bij gitarist Jilles. Omdat ik mezelf verder wilde ontwikkelen als gitarist ben ik vervolgens begonnen met het volgen van wekelijkse lessen bij Pop Music Academy(PMA) te Bunschoten.

Drums en bas

Na jaren gitaar te hebben gespeeld en ik vond dat ik het gitaarspelen goed genoeg onder de knie had, was ik vastberaden om ook drums en bas te leren spelen. Ik ben altijd erg geïnteresseerd geweest in muziek en wilde mezelf als muzikant verder ontwikkelen, om deze reden ben ik in 2014 begonnen met het volgen van de opleiding Artiest & Muzikant aan het ROC Rijn Ijssel te Arnhem. Tijdens deze opleiding heb ik mezelf verder ontwikkeld, zowel als muzikant als gitarist.

Solo artiest

Na veel ervaring te hebben opgedaan als gitarist en muzikant in verschillende bands, was het nu tijd om het muzikale avontuur solo aan te gaan! Ook als solo artiest heb ik veel succes mogen boeken en opnieuw veel ervaring opgedaan. Ik heb een aantal mooie landen mogen bezoeken, als solo artiest heb ik namelijk met veel plezier mogen spelen in landen zoals Spanje, Portugal en Kaap-Verdië.

Heden

Momenteel ben ik wederom onderdeel van een band. Een geweldige, nieuwe formatie waarmee ik samen met mijn bandgenoten toffe muziek mag maken en produceren! Daarnaast geef ik met veel passie en plezier gitaarles aan de nieuwe, jonge en enthousiaste generatie en muzikanten in spé. Om deze reden heb ik Room For Mistakes opgericht. Met mijn lessen wil ik mensen de kans geven hun eigen talenten te ontwikkelen volgens een unieke lesmethode. “Practice your freedom of expression!”